Blushøjgård

Kursus- og feriecenter

Velkommen til Blushøjgård

Hvad enten I skal på kursus, retræte eller holde ferie i skønne Danmark, er Blushøjgård en god og tryg base, med en beliggenhed bare 150 meter fra Kattegat og midt i den vidunderlige natur på Djursland – lige op til Nationalpark Mols Bjerge. Gården har 1 km kyst med op til 30 m høje skrænter direkte ud til Kattegat, og med en enestående udsigt til den nærliggende ø Hjelm.

Åh, hvilket pragtfuldt sted! Alene køreturen mod Elsegårde gør, at du trækker vejret meget bedre og lettere. Bliver tager godt imod af Lillian og Søren, som brænder for stedet og for at give gæsterne det bedste ophold. Udsigten skal opleves, roen larmer, bierne brummer og værterne fortæller gerne om de gode vandreture, op på højen, skrænten ned, du kan bestille rundstykker hos naboen og meget mere. Her får du ro og hjertevarme og bliver heeelt afslappet. Der er præcis, hvad der er brug for, i huset jeg boede i. Nyd det! Det gjorde jeg ❤️
Birgitte, juli 2022
Blushoejgård salen 1

Kurser & Workshops

Vi afholder kurser, workshops og retræter, der sigter mod at skabe et åndehul, hvor man kan blive ladet op og finde ind til sig selv i en venlig atmosfære.

Blushoejgård Spisestue
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kursuslokaler

Vi udlejer lokaler til kurser, workshops, foredrag m.m. til hold i alle størrelser, og med eller uden overnatning. Kontakt os for at høre om mulighederne.

Blushoejgård PD udsigt

Ferielejligheder

Vi har 10 ferielejligheder og et fritliggende hus – heraf seks med havudsigt – til udlejning. Alle lige ved havet og omgivet af en ubeskrivelig smuk natur.

Seneste nyt

Seneste nyt