Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

« Alle Begivenheder

Amma-Retreat – med tid til fordybelse

20. maj 2022 22. maj 2022

Amma retreat 22 5 2022

Nu kan vi endelig samles igen, og vi er så glade for at kunne invitere til Amma-retreat i de naturskønne omgivelser på Blushøjgård ved Ebeltoft.

Retreatet vil give dig mulighed for fordybelse i Ammas kærlige energi. Der vil være: guidede meditationer inspireret fra Amritapuri, fredsmeditationer og gå-meditation. Vi vil synge bhajans – hengivne sange – og guide en naturvandring i stilhed. Der vil være mulighed for at deltage i Archana (chanting til Den Guddommelige Moder) tidligt om morgenen, og vi vil se Amma-live direkte fra Amritapuri. Ved at være flere sammen forstærkes energien til gavn for både os selv, hinanden og verden.

Fredag aften samles vi om en hyggelig middag med plads til gensynsglæde og til at lære nye at kende. Alle er velkomne, også selvom du ikke har været med til Amma-arrangementer før.

Retreatet starter fredag d. 20. maj med aftensmad kl. 18, med mulighed for check-in fra kl. 15.00, og vi slutter søndag d. 22. maj kl.15.

Det endelige program bliver sendt ud når vi nærmer os retreatet.

Pris for retreatet

Retreatet koster kun 650 kr., som dækker logi, måltider og snacks.
Dette er muligt, fordi vi under retreatet vil træne uselvisk arbejde (læs – være med til at klare nogle af de praktiske opgaver som grøntsags-snitning eller opvask), idet Amma igen og igen pointerer vigtigheden af at vi udfører uselvisk arbejde for at fremme vores spirituelle udvikling og praksis.
Et evt. overskud går til Ammas hjælpearbejde.

Kost og logi

Der serveres enkel og velsmagende vegetarisk mad, som primært vil være økologisk. Måltiderne består af aftensmad fredag, tre måltider lørdag og 2 måltider søndag, incl. kaffe/te og snacks.
Overnatning: 2-3 personer af samme køn deler værelse med enkeltsenge, i kursist-lejligheden vil der også være en opredning i stuen. Par får tildelt dobbeltværelse. Skriv hvis du ønsker at sove sammen med én du kender, når du tilmelder dig. Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dit ønske.
Du har mulighed for at komme tidligere, men tag da kontakt direkte til Blushøjgård.

Tilmelding og mere information

Tilmelding sker pr mail til: info@amma-danmark.dk

Opgiv dit navn, e-mail, adresse og telefonnummer og skriv “Blushøjgård Amma-retreat” for tilmelding.

Vi håber der er plads til alle interesserede – og ellers bliver det efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeld dig senest den 2. maj.

Tilmeldingen er gældende og bindende, når vi har modtaget indbetalingen i Merkur Andelskasse på reg.nr.: 8401 – kontonr.: 1129040 eller Mobilepay 13878. Skriv: Amma-retreat + dit navn.

Ønsker du yderligere oplysninger om Amma-retreatet, så ring til Lise Jørgensen på mobil 20 11 35 56.

Transport

Samkørsel

  • Ønsker du samkørsel fra København/Sjælland eller kan du tilbyde et lift – så skriv eller ring til Marion Maheshwari på tlf. 40 14 56 02.
  • Ønsker du samkørsel fra Århus/Jylland eller kan du tilbyde et lift – så skriv eller ring til Majbrit på tlf. 60 84 45 59, senest søndag d. 15/5.

Offentlig transport

  • Kombardo Expressen kører fra København til Århus hvorfra der går bus til Ebeltoft.
  • Du kan også tage toget fra København H – Århus og fra Århus tage bus til Ebeltoft. Afgang eks. Kl.- 10.56 og så kan du være på Blushøjgård ca. 15.45.
  • Fra Århus går bus 123 ca. hver halve time mod Ebeltoft.

Vær opmærksom på at bus- og togtider kan være ændrede.

Tilmelding til afhentning gerne i din registrerings e-mail – pris 20 kr. Send en sms senest 2 dage inden om afhentningstidspunkt til Nanna Sugata på tlf. 21 21 50 02.

Vi glæder os til at se dig.
Kærlige hilsener
Amma-Danmark

Blushøjgård Kursus- og Feriecenter

Elsegårdevej 58
Ebeltoft, 8400 Danmark
24 28 91 53