Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Amma-meditationsdag

Kom til Meditationsdag på Blushøjgård lørdag 9. marts kl. 10.30-17. Programmet starter med læsning af meditative ord, fællessang og guidet fredsmeditation inspireret af Amma.

Tusmørke – efter Stjernefaldet

Rollespil på Blushøjgård. Spillet er tiltænkt rollespillere, som elsker mystik, myter, horror, eventyr, fabeldyr og personligt drama. Rollespillet er et rum, hvor man kan udforske de mørkeste og lyseste kroge af sig selv i trygge rammer igennem en fælles fortælling, der udvisker linjen mellem menneske og monster.

Lad det Gro-kursus på Blushøjgård v. Ebeltoft

Dyrk din egen mad og gør kloden glad. Kom på weekendkursus med mulighed for overnatning på naturskønne Blushøjgård ved Ebeltoft – tæt på hav, strand og bakkedrag. Få viden nok til, at du kan gå i gang med at dyrke økologiske grøntsager og frugt på din altan, i din lejlighed eller have.

Tiny House – 10 dages byggekursus

Har du en drøm om at bygge et tiny house, men ved ikke hvordan du kommer i gang. Så har du her en unik mulighed for at være med i et helt byggeprojekt. småBYG afholder et 10 dage langt byggekursus, hvor vi bygger et helt hus fra start til slut.