Udlejning af kursusfaciliteter på Blushøjgård

Blushøjgård udlejer faciliteter til kurser med eller uden overnatning. Faciliteterne kan tilpasses små hold på f.eks. 6 personer eller store hold på f.eks. 60 personer og alt derimellem. I de varmere måneder kan der findes kreative løsninger, så vi kan rumme endnu større forsamlinger. Kontakt os for en snak om mulighederne og et tilbud.

Super fantastisk udsigt, flotte omgivelser. Mange muligheder i forhold til kurser og rekreation. Dejligt værtspar som glædeligt deler ud af deres historie og viden.
Kasper, februar 2021

Blushøjgårds kursusafdeling har følgende faciliteter

I stueetagen i hovedbygningen ligger vores hovedkøkken og spisestue der vender mod gårdspladsen. Opholdsstue, bibliotek og meditations-/stillerum vender mod den store have. Vi har indrettet alle rum med en god og hyggelig stemning, hvor du kan føle dig hjemme og slappe af.

Den store sal

Salen er på 90 m2 hyggelig med skråvægge og synlige hanebjælker – og virker samtidig meget rummelig. I salens gavl mod syd, er der et stort glasparti der vender mod Kattegat og udsigtspunktet Peter Dolmens høj. I salen kan der stilles borde og stole op til 60 personer. Den kan benyttes til kurser, workshops, foredrag mm. Salen kan også benyttes uden møblering til for eksempel yoga.

‘Caféen’ – samlingsrum med køkken

I ’Caféen’ kan der sidde 25 personer til kursus eller spisning og der er et køkken i åben forbindelse. Lokalet er med sine 40m2 intimt og ligger hyggeligt ud til gårdspladsen. ‘Cafeen’ kan bookes særskilt eller sammen med lejligheder.

Hovedkøkkenet

17 m2 stort, rummeligt og velfungerende – hvis der er rigtig mange mennesker kan køkkenet i ‘Caféen’ og køkkenet ved den store sal også tages i brug.

Spisestuen

En hyggelig stue på 20 m2 – her kan sidde 22 personer til spisning i ’hjemlige omgivelser’. Borde kan stilles som to langborde eller flere mindre borde efter behov. Hvis der er brug for ekstra pladser, kan spisestuen suppleres med spisepladser i biblioteket til 6 personer – og/eller ‘Caféen’ til 25 personer.

Hvis der er behov for, at for eksempel 60 personer sidder sammen og spiser, kan det store fællesrum under Den store sal, benyttes i den varme tid af året. Det er også muligt at anvende spisestuen som kursuslokale ved mindre kurser – ellers henviser vi til ‘Caféen’ og Den store sal.

Opholdsstuen

En stue på 20 m2 som er indrettet med bløde møbler til afslapning, snak og hygge – og med direkte udgang til vores store have.

Biblioteket

En lille hyggelig stue på 12 m2, som er indrettet med bogskabe, sofa og bord med stole. Et skønt sted at sidde og f.eks. fordybe sig i en bog.

Meditations-/stillerummet

En stue til dig, der ønsker ro og og mulighed for fordybelse. Stuen er på 20m2 og er indrettet med sofa og et par lænestole. Det er muligt at sætte ekstra stole frem efter behov. Meditations-/stillerummet kan også anvendes som kursuslokale. Der er et lille tilstødende rum på 7 m2 ,som evt kan inddrages, hvis der er brug for det.

Lån af øvrige faciliteter

Der er mulighed for lån af projekter, whiteboard og flipover. Der er Wifi til fri afbenyttelse i alle lokaler.

Toiletter

Kursusafdelingen i ‘Hovedhuset’ har tre toiletter. I forbindelse med ‘Den store sal’ er der også tre toiletter.

Kurser med overnatning

Der er rig mulighed for overnatning i de 11 hyggelige ferie-/kursistlejligheder, hvor de fleste kan rumme op til 6 personer. Se nærmere beskrivelse af lejlighederne under menupunktet ’Ferielejligheder’.