Værd at opleve, når du holder ferie på Blushøjgård

På Blushøjgård kan du …

For eksempel sidde og slappe af, nyde solen helt tæt på havet ved jeres lejlighed. I kan også gå de 5 min ned til stranden for at bade eller bare nyde naturen. Er i her som familie kan I bygge smukke sandslotte, kigge efter hulsten og muslingeskaller til evt. at male på. I kan også gå op på vores udsigtshøj, med den helt specielle stemning – og nyde udsigten over havet og øen Hjelm. Eller tage frokosten med op på Kalesbakke lige bag Blushøjgård – egnens højeste punkt – og nyde udsigten og roen. Der er også rige muligheder for vandreture i naturen.

Vi har også en bålplads med den smukkeste havudsigt nede ved skrænten, hvor i kan hygge med bål, bage snobrød, lave popcorn mm. I sommerhalvåret græsser køerne på Blushøjgårds enge og spreder ro og glæde til stor fornøjelse for store og små.

I kan også frit benytte vores nabo – Blushøj Campings – store og veludstyrede legeplads med hoppepude, mooncars, miniby med legehuse mm.

Er vejret mere til indendørs aktiviteter, kan i spille bordtennis eller bordfodbold i vores fælles rum. Vi har også forskelligt legetøj, spil mm. til låns.

Oplevelser omkring Blushøjgård

Med Blushøjgårds beliggenhed lige ved Nationalpark Mols Bjerge, er der rige muligheder for mange spændende vandre- og cykelture i området. Turen kan gå til stranden, de andre nærliggende badestrande eller de små landsbyer i omegnen.

Det er også oplagt med en tur til Mols Bjerge (11 km) med Agri Bavnehøj, Trehøje, hvor du også kan besøge Jernhatten, Poskær stenhus mm. Den charmerende by Ebeltoft (4,5 km), med alle dens seværdigheder for både børn og voksne, ligger kun 5 min kørsel fra Blushøjgård. Her kan du f.eks. se Fregatten Jylland, Glasmuseet og verdens mindste rådhus.

På Djursland kan også fremhæves Ree Park Safari (10 km), Kalø slotsruin (20 km), Skandinavisk Dyrepark (25 km), Kattegatcentret (30 km), Gammel Estrup- Herregårdsmuseum (45 km), Djurs Sommerland (35 km) og der er også mulighed for dagsture til Randers Regnskov (50 km), Den gamle By-Aarhus (50 km), og Tivoli Friheden-Aarhus (50 km).

Se mere her: https://www.visitdjursland.com/