Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

« Alle Begivenheder

IAM meditations-retreat på naturskønne Blushøjgård ved Ebeltoft

6. oktober 2023 8. oktober 2023

IAM kursus Blushoejgård

HVAD ER IAM-MEDITATIONSTEKNIKKEN?

Den spirituelle og humanitære indiske leder Amma har udviklet ‘Integreret Amrita Meditationsteknik (IAM)’. IAM er en enkel meditationsteknik, der integrerer blide yoga-og åndedrætsøvelser med en effektiv og dybtgående fordybelsesdel/meditation, der samlet kan udføres på en halv time.

IAM fremmer fysisk og psykisk afspænding. Desuden skaber IAM indre ro og balance i livet: Krop, sind og ånd integreres og der sker en fordybelse af vores nærvær. I den meditative stilhed kommer vores indre potentiale og kvaliteter til udtryk, hvorved vi mere frit og spontant kan handle i verden. Yderligere oplysninger om IAM på Amma Danmarks hjemmeside her.

HVEM KAN DELTAGE

IAM – meditationen er for alle og der kræves ingen forkundskaber – om du er nybegynder eller øvet, er dette et kursus for dig. Amma anbefaler, at man tager kurset flere gange, da det vil fordybe din oplevelse af IAM yderligere, og du sikrer dig, at du udfører meditationen korrekt. Du hører stoffet på en ny måde hver gang. Retreatet giver dig også fin mulighed for samvær med gamle og nye Amma-venner i naturskønne omgivelser.

Amma siger om det at meditere sammen med andre: “Når ti mennesker mødes og udfører åndelig praksis, skaber det ti gange så mange spirituelle vibrationer i atmosfæren, og hver deltager får ti gange så meget ud af det.”Det er ikke nødvendigt hverken at kende til eller være tilhænger af Amma. Du skal blot kunne deltage HELE den angivne undervisningstid alle 3 dage. 16-17-årige kan deltage med en skriftlig tilladelse fra deres forældre. Hvis du er under medicinsk behandling for psykiske lidelser, bedes du henvende dig til underviseren inden tilmelding, så vi kan afklare din deltagelse.

OM AMMA

Amma (Mata Amritanandamayi Devi) er en spirituel og humanitær leder, som er internationalt anerkendt for sin store medfølelse og et omfattende humanitært arbejde for fattige og nødlidende over hele verden. Amma har bl.a. modtaget FN’s Gandhi King pris, som en anerkendelse af sit livslange uselviske arbejde for verden. Amma har undervist i IAM gennem mange år og uddannet meditationslærere over hele verden.

KURSUSTID

Ankomst fredag mellem kl. 16 og 18. Kursusstart kl. 19.00. Kurset slutter søndag kl. 13 – herefter frokost, fælles oprydning og rengøring.

ØKONOMI

Da IAM-teknikken blev givet af Amma, som en gave til verden i forbindelse med Ammas 50-års fødselsdag, er der ingen betaling for selve undervisningen i IAM-teknikken. Amma ønsker at det skal være frit tilgængeligt for alle der ønsker at deltage.

KOST OG LOGI

Der serveres enkel, vegetarisk og overvejende økologisk mad, som består af aftensmad fredag, tre måltider lørdag og to måltider søndag, plus kaffe/te og snacks.

Overnatning: Foregår i Blushøjgårds ferielejligheder, hvor der typisk er 2 dobbeltværelser med enkeltsenge, stue-køkken og fælles bad og toilet.

Pris for kost og logi – 750 kr, der betales ved tilmelding.

Et evt. overskud går til Ammas hjælpearbejde i Embracing the World. Du er selvfølgelig også velkommen til at give en donation til Ammas hjælpearbejde ud over prisen på forplejning og overnatning.

TILMELDING OG MERE INFORMATION

Du tilmelder dig via at tilmeldingslink som kommer her i denne tekst når vi kommer tættere på kursusstart. Tilmelding senest fredag d. 29/9-2023.

Husk at angive om du ønsker afhentning i Ebeltoft.

Tilmeldingen er gældende og bindende, når vi har modtaget indbetalingen i Merkur Andelskasse på reg.nr.: 8401 kontonr.: 1531492 eller Mobilepay 65991. Skriv IAM + dit navn.

Ønsker du yderligere oplysninger om IAM, så ring til instruktør Søren Adarsh på mobil 2428 9153.

GENOPFRISKNING AF IAM – SØNDAG KL. 10-13

Hvis du har taget kurset før, men ikke kan være med hele weekenden og ønsker en genopfriskning af teknikken, kan du være med søndag. Du har mulighed for at købe formiddags-te/kaffe m. snack og frokost, samlet pris 75 kr. –. Ggør venligst opmærksom på om du ønsker dette og betal ved tilmelding.

Blushøjgård Kursus- og Feriecenter

Elsegårdevej 58
Ebeltoft, 8400 Danmark
24 28 91 53