Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

« Alle Begivenheder

Tiny House – 10 dages byggekursus

4. november 2022 @ 10:00 13. november 2022 @ 12:00

Småbyg Tiny house

Har du en drøm om at bygge et tiny house, men ved ikke hvordan du kommer i gang. Så har du her en unik mulighed for at være med i et helt byggeprojektet. småBYG afholder et 10 dage langt byggekursus, hvor vi bygger et helt hus fra start til slut.

Vi bygger et hus på 20 m2, som kommer til at stå helt færdigt, lige til at flytte ind i. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i de bedste og mest bæredygtige materialer, træ, træfiber og ler. Man kommer til at have berøring med alle processer fra start til slut. Opbygning af rejsværk, beklædning, vinduer/døre, el, tag, isolering, hems og lerpuds.

Om aftenen vil der være teoretisk undervisning efter ønske og behov. Den sidste dag vil huset komme på auktion. Kun kursusdeltagerne vil have mulighed for at byde på huset. Alle pengene fra auktionen vil blive fordelt i blandt kursisterne samt undervisere (Ikke den person som køber huset). Ved sidste kursus blev huset solgt for 105.000 kr. Det vil sige at man potentielt vil få halvdelen af kurset refunderet 😉

Klik her for at se auktionen

I løbet af kurset vil idemager og foredragsholder Steen Møller holde foredrag om spildevand og kærlighed. Se DRs udsendelser om Steen og velfærden her.

Se billeder fra sidste 10 dages byggekursus her.

Overnatning

Vi lejer værelser på Blushøjgård kursus og feriecenter. Her får vi mulighed for at hygge om aftenen og evaluere dagens oplevelser. Alt efter hvor effektive vi er, vil der også blive afholdt en eller to hyggedage, hvor vi bare skal slappe af og ikke tænke på tiny house.

Forplejning

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det er specielt sandt når man arbejder fysisk. Derfor vil der bliver serveret mad 5 gange om dagen. Grobunds kogekone Solveig vil stå for madlavningen. Der bliver tale om god gedigen vegetarisk mad og selvfølgelig så vidt muligt økologisk.

Pris

Kurset koster 16.000 kr. Beløbet skal betales 2 uger inden kursusstart.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Jonas på tlf: 42 25 32 69

Tilmelding

Tilmelding og yderligere oplysninger findes her:

https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/15147/10-dages-byggekursus/

Blushøjgård Kursus- og Feriecenter

Elsegårdevej 58
Ebeltoft, 8400 Danmark
24 28 91 53