Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Retreat med Swami Shubamritananda Puri – nu i Danmark

2. august 4. august

Det er nu blevet muligt for Danmark at få et retreat med den indiske munk Shubamritananda. Retreatet henvender sig til alle der er interesserede i spiritualitet.

En gave til Danmark7 Kopi

Hvem er Swami Shubamritananda

Swami har i mere end 20 år været discipel af den humanitære og spirituelle leder Amma. Han er en fantastisk formidler af spiritualitet. Swami rejser som udsending for M.A. Math og afholder offentlige programmer og retreats i Europa, Asien, Afrika og Australien. Han er kendt for sine inspirerende spirituelle foredrag og er en vældig fin sanger (bhajans-meditative sange). Med sin viden og sit nærvær præsenterer han spiritualitet på en let tilgængelig måde for os, der bor i vesten. Swami taler et letforståeligt engelsk og har en dejlig humor.

Du kan opleve Swami HER og HER

Hvad kan du forvente som deltager på et retreat

På retreatet vil du deltage i meditation, spirituelle foredrag, bhajans(spirituelle meditative sange), seva(frivilligt arbejde), puja(ceremoni) og ”Spørgsmål & svar session” mm.

Tidligere deltager på retreats med Swami Shubamritananda siger: “Du kan forvente en weekend i en berigende energi – hvor du kan lade dig inspirere og blive løftet spirituelt – med god chance for nye personlige indsigter og meget meget mere…”

På Blushøjgård vil du opholde dig i naturskønne omgivelser lige ved havet på en stemningsfyldt firlænget gård fra 1780.

Ankomst og afrejse

Ankomst: 2. august mellem kl. 15 og 18 (Hvis du kommer før 15 kan du gå en tur, måske svømme med marsvin i Kattegat – eller hjælpe med at få de sidste ting på plads til retreatet).
Afrejse: 4. august kl. 15.

Pris for deltagelse

Kursuspris: Som de øvrige lande betaler vi nu også i Danmark en kursuspris, der går ubeskåret som donation til Embracing the World. Kursusprisen er 810 kr. I særlige tilfælde, hvis prisen forhindrer dig i at kunne deltage, kan du deltage til en reduceret kursuspris på 510 kr.
Samlet pris for retreatet: Overnatning (i 2-3 sengs værelser eller på sovesofa) + forplejning: 690 kr. + kursuspris 810 kr. = 1.500 kr. (pris med reduceret kursuspris: 690 + 510= 1.200 kr.)

Det bliver måske muligt at sove på enkeltværelse. Tillæg for muligt enkeltværelse: 350 kr. Hvis du er interesseret, skriver du det i din tilmelding. Tillægget betales først, når du har modtaget besked om, at du har fået et enkeltværelse.

Deltagelse uden overnatning: 450 kr. + kursuspris 810 kr. = 1.260 kr. / reduceret kursuspris: 450 kr. + 510 kr. = 960 kr.

Forplejning

Der serveres aftensmad fredag, 3 måltider lørdag og 2 måltider søndag. Der serveres lækker vegetarisk, overvejende økologisk mad. Desuden serveres te/kaffe og snack.

Det nærmere program for retreatet kommer, når vi kender Shubamritanandas nøjagtige plan.
Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Ønsker du yderligere oplysninger om retreatet kontakt Lilian Varada på mail: kontakt@blushojgaard.dk

Vi glæder os til at se dig.

Blushøjgård Kursus- og Feriecenter

Elsegårdevej 58
Ebeltoft, 8400 Danmark
24 28 91 53