Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

« Alle Begivenheder

Træplantnings-retreat – en fødselsdagsgave til Amma

17. november 2023 19. november 2023

traeplantning i haven

Rigtig mange mennesker vil gerne gøre noget for klimaet, naturen og biodiversiteten i disse tider, hvor konsekvenserne af vores manglende samarbejde med Mother Nature er så voldsomme.

Amma siger:
“Skovene spiller den vigtigste rolle i at bevare naturens harmoni. Hvert land bør forsøge at beskytte sine tilbageværende skove og plante så mange træer som muligt. Hver for sig bør vi hver afgive et løfte om at plante et træ om måneden, så hver person om et år ville plante 12 træer.”

På Blushøjgård har vi søgt Naturstyrelsen om tilskud til 250 hjemmehørende træer og buske, som også er gode for dyrelivet. Vi kan derfor åbne for muligheden for at være med til at plante i denne
weekend. Planterne er barrods planter og jorden vil være forberedt så planterne /træerne skal stikkes i.

Vi vil starte dagene med at i stilhed at gå til skrænten og forbinde os med solopgangen over havet. Vi chanter Ammas 108 navne, mediterer Fredsmeditationen: Ammas hvide blomstermeditation – og der vil også være mulighed for meditativ naturvandring i løbet af dagen. Om aftenen vil der være mulighed for ‘spirituel hygge’ som for eksempel chanting af fredsmantra, spirituel film og bhajans 😉

TID:
Ankomst fredag mellem kl. 16 og 18. Vi slutter af søndag kl. 13 – herefter fælles frokost, oprydning og rengøring.

STED:
Blushøjgård Kursus- og Feriecenter
Elsegårdevej 58
Ebeltoft, 8400 Danmark
24 28 91 53

KOST OG LOGI:
Der serveres enkel, vegetarisk og overvejende økologisk mad, som består af aftensmad fredag, tre måltider lørdag og to måltider søndag, plus kaffe/te og snacks.

Overnatning: Foregår i Blushøjgårds ferielejligheder, hvor der typisk er 2 dobbeltværelser med enkeltsenge, stue-køkken og fælles bad og toilet.

Pris for kost og logi – 690,- kr, der betales umiddelbart efter tilmelding.

Et evt. overskud går til Ammas hjælpearbejde i Embracing the World. Du er selvfølgelig også velkommen til at give en donation til Ammas hjælpearbejde ud over prisen på forplejning og overnatning.

TILMELDING OG MERE INFORMATION:
Du tilmelder dig via denne mail: kontakt@blushojgaard.dk. Herefter vil du modtage mail med nærmere information om betaling. Tilmelding senest fredag d. 10/11-2023. Husk at angive om du ønsker afhentning i Ebeltoft.

TRANSPORT:
Samkørsel:
Ønsker du samkørsel fra København eller Århus, eller kan du tilbyde et lift – så skriv /ring til Majbrit senest lørdag d. 11/11 på tlf. 6084 4559.

Offentlig transport:
Kombardo Ekspressen kører fra København til Århus hvorfra der går bus til Ebeltoft. Du kan også tage toget fra København H – Århus og fra Århus tage bus til Ebeltoft. Fra Århus går bus 123 ca. hver halve time.

Hvis du rejser med offentlig transport har du mulighed for at aftale afhentning i Ebeltoft – pris 30 kr. Send en sms senest to dage før kursusstart om afhentningstidspunkt til Lilian Varada på tlf. 3024 8628.

Blushøjgård Kursus- og Feriecenter

Elsegårdevej 58
Ebeltoft, 8400 Danmark
24 28 91 53