Uofficiel indvielse af Blushøjgård – med vandring for velgørenhed

Blushøjgård natur

Den sidste søndag i oktober – små to måneder efter overtagelsen af Blushøjgård holdt vi uofficiel indvielse. Dagen startede med samkørsel fra Århus, hvor flere mødtes i fælles-biler og turen gik mod Blushøjgård med ankomst ved 11-tiden.

Søren og Lilian bød velkommen i Blushøjgård Salen, med velkomstdrink af hjemmepresset æblemost fra Blushøjgårds egen æblelund. Så var der introduktion til Kærligheds Vandring – En vandring sat i værk for at samle penge ind til velgørenhedsorganisationen Embracing the World, som hjælper nødlidende over hele verden.

På trods af småregn og dis var alle klar på gåtur. Vi gik rundt om Blushøjgårds grund – op på Kales bakke – over marken – over til Peter Dolmens høj og op for at nyde udsigten – videre ad vejen hen til trappen ned til stranden –langs stranden – til trappen op ved Campingpladsen og hjem igen. Og fik på den måde næsten omkranset Blushøjgårds jord.

Hjemme på gårdspladsen tog Abhi imod os og indviede Blushøjgård med en traditionel lykkebringende indisk ceremoni, hvor man bryder en kokosnød. Herefter indviede vi meditations-/stille-rummet med en meditation for fred.

Så stod den på sen frokost med lækker mad og herefter en kort rundvisning på Blushøjgård, inden vi sluttede dagen af med kaffe og kage. Sidst på eftermiddagen gik turen tilbage mod Århus igen. Tak for en skøn dag og tak til alle der deltog – det var en fornøjelse og glæde.